NIEUW BIJ TNF (klik hier)
24 quality tips, met de hand bewerkt, inclusief rhinestones en met een professionele pasvorm.
zelf makkelijk aan te brengen.
vanaf € 14.75
Natuurlijk kunt u het ook bij TNF laten doen.
vanaf € 22.70
Bel voor een afspraak:
06- 22110099
of
0226-321085
Graag tot ziens

Knip de nagels niet, ze zullen barsten. Na een week moeten de randjes van de versteviging bij de nagelriem plat gevijld worden zodat de uitgroei niet zichtbaar is en de nagels vanuit de nagelriem gelakt kunnen worden zonder oneffenheden. Bij het platvijlen alleen de rand van de gel of acryl vijlen met de boomerangvijl daarna met het white block met ronddraaiende bewegingen de nagel krasvrij polijsten. Niet op de natuurlijke nagel of zijkanten vijlen!! Wanneer u de nagels niet zelf kunt vijlen, polijsten of lakken kunt u bij mij een afspraak maken, zodat u kunt leren om dit zelf te doen. Het wekelijks vijlen van uw nagels is noodzakelijk voor een langere houdbaarheid van uw nieuwe nagels. Gebruik ook een zgn. kapping-sealer om verkleuring van uw nagels tegen te gaan, deze heeft een ingebouwde uv-filter en conserveerd en verzegeld kunstnagels.

***Als extra service kunt u bij aanschaf van een set kunstnagels gratis bij The Nail Fantasy een afspraak maken om zelf uw nagels te leren vijlen en polijsten.

 

---

TNF adviseerd voor langdurig nagel plezier.

Na het opzetten van een nieuwe set gel of acryl nagels: De eerste 8 uur niet in het water, dus niet zwemmen, in bad of haren wassen. Handen wassen mag wel, maar direkt goed de handen afdrogen!! Kunstnagels zijn niet bestand tegen oplosmiddelen zoals: acetone, benzine, terpetine enz. Als u met deze middelen moet werken draag dan rubber handschoenen. De nagels zijn wel bestand tegen bleekwater, ammoniak en spiritus. Pas op met agressieve schoonmaak middelen uw nagels zullen loslaten!!

 

 

     
 
 

e-mail de webmaster