HERBALIFE ' A way of life'
Afvallen hoeft niet op vasten te lijken.

Het Thermojetics® Shape-Up gewichts beheersings programma helpt om uw gewicht zonder noemenswaardige beperkingen onder controle te krijgen. Het is een simpel plan, wetenschappelijk ontwikkeld voor veilige, effectieve en duurzame gewichts beheersing.

Ons Thermojetics® Shape-Up gewichtsbeheersings programma bestaat uit evenwichtige voeding met koolhydraten die zorgt voor een snelle energie opname en licht verteerbaar is. Niet meer dat eindeloze tellen van calorieën of het moeten laten staan van favoriete maaltijden.

 
Cell Activator

Dit is een uitzonderlijk krachtige formule die uw lichaam voorziet van speciale voedingsstoffen, verschillende vimtaminen B en een mix van botanische stoffen.
Cell Activator is ontwikkeld om het lichaam te helpen vitaminen en mineralen beter te absorberen. Dat betekend ondersteuning van de energieproductie, waardoor uw lichaam effectiever kan functioneren. De opmerkelijke formule helpt bij het behoud van uw vitaliteit en bij dagelijks gebruik kan Cell Activator uw welzijn verhogen.

 
Thermojetics® Kruidenthee

De combinatie van diverse kruiden maakt dankbaar gebruik van de eigenschappen van speciaal geselecteerde grondstoffen, bedoeld als ondersteuning bij een active levensstijl. Wanneer u uw levensstijl verbetert, heeft dit een positive invloed op uw stofwisselings processen, wat bijdraagt aan de vitalisering van uw lichaamscellen. Dit resulteert in een natuurlijke oppepper overdag. Probeer het en merk het verschil.

Een verfrissende, opwekkende kruidendrank op een instant basis. Bij de ontwikkeling ervan heeft Herbalife de oude kruidenwijsheid gecombineerd met de moderne technologie. De zorgvuldige samenstelling maakt dat de 'Thermo' een uitstekend alternatief is op gewone (fris)dranken. Een opwekkende drank met zeer weinig calorieën, gebaseerd op vijf snelwerkende botanishe ingrediënten.

 
Thermojetics® Groene en Beige kruidentabletten

Thermojetics® Groene en Beige kruidentabletten geven voedingsondersteuning tijdens het volgen van een dieet. De twee producten werken samen en dragen bij tot een gunstiger energie balans. De formule bevat zes zorgvuldig geselecteerde vitaliserende plantaardige ingrediënten. Het betreft oude kruiden uit China en het Amazonegebied die bekend staan on de versterkende werking op de lichaamscellen.

 
Thermojetics® Proteïnerepen

Een onmiskenbare snack. De cellen van het immuunsysteem, de huid, het haar en de spieren zijn allemaal voor hun functioneren en groei afhankelijk van eiwit. Een juiste hoeveelheid eiwit per dag ligt tussen de 50 en 70 gram. Een gemakkelijk ezelsbruggetje om uit te rekenen hoeveel u per dag nodig heeft: 1 gram per kilo lichaamsgewicht. Weegt u 60 kilo dan heeft u per dag dus ongeveer 60 gram eiwit nodig. Gun uzelf een of twee van deze overheerlijke proteïne repen om te zorgen dat uw lichaam genoeg eiwitten binnen krijgt. Dat is een goede basis voor uw welzijn. Een reep bevat 12 gram eiwit.

 

Thermojetics® Kruidenthee

Onze 'Thermo" is bijzonder verfrissend en opwekkend. In deze instant kruidendrank gaan oude oosterse kruidenwijsheid en moderne hedendaagse comfort hand in hand. Samengesteld uit vijf snelwerkende natuurlijke plantaardige stoffen. Een smakelijke aanvulling op uw Thermojetics® Shape-Up gewichtsbeheersingsprogramma.
Original (50 g), Original (100 g) Citroen, Framboos, Perzik.