HERBALIFE ' A way of live'

 

ADVANCED PROGRAMMA

Formule 1 - maaltijdvervanger voor gewichtsbeheersing

Een speciale en unieke formule, bereid met behulp van zeer geavanceerde technologie, bestaande uit een mix van snel opneembare soja-eiwitten van superieure kwaliteit; voorst koolhydraten, vitaminen, mineralen, voedingsvezels en kruiden. De antioxidant bevattende voedingsstoffen vitamine C en E, en selenium kunnen helpen als bescherming tegen celbeschadiging.

 

Formule 2 - Vezel en Kruidentabletten

Een mengsel van havervezels en kruiden die samen een effectieve afvoer van de afvalstoffen die overblijven uit ons voedsel, bevorderen. Daardoor worden de darmen gereinigd en een schoner spijsverteringsstelsel kan beter functioneren en dus zorgen dat de voedingsstoffen uit ons voedsel beter worden opgenomen.

 

Vitaminen en mineralen

Slechte eetgewoonten, veel stress door onze snelle manier van leven, luchtvervuiling en uitlaatgassen kunnen leiden tot tekorten aan essentiële voedingsstoffen in ons lichaam. Daardoor wordt gewichtsbeheersing nog lastiger. Dit product levert de essentiële vitaminen en mineralen, waaronder calcium. Hierdoor geeft u het lichaam een basis voor een langdurig goede gezondheid. Bevat de antioxidantrijke vitaminen A, C en E die u helpen in de strijd tegen de vrije radicalen.

 
ULITMATE PROGRAMMA

Wij hebben wetenschap en natuur gecombineerd in het Ultimate Programma om u de mogelijkheid te bieden uw figuur volledig onder controle te houden. Terwijl uw welzijn dankzij goede en veilige voeding toeneemt, gaat u nu volop profiteren van uw nieuwe levenstijl. Ontdek waartoe uw lichaam in staat is als het de beste producten krijgt.

Formule 3 - Cell-u-loss

Een unieke formule met vitaminen, mineralen en kruiden, samengesteld om te zorgen dat de vochtbalans in het lichaam optimaal wordt. Bevat tevens vitamine C, belangrijk wegens zijn antioxiderende werking en kalium, een belangrijk mineraal dat in calorie arme dieëten vaak ten onrechte ontbreekt.

 
Formule 4 - Fiberbond/lipobond

Een zeer vooruitstrevende formule, bereid uit puur natuurlijke ingrediënten en speciaal ontwikkeld om bij te dragen aan een veilige en effectieve gewichtsbeheersing.Wetenschappers en voedingsdeskundigen adviseren meer voedingsvezels te eten en minder verzadigde vetten en calorieën, om gezond te blijven en toch zelf het lichaamsgewicht te bepalen. Bevat een speciale vet-emulgator die behulpzaam is bij de emulsie van vetten voor de spijsvertering, en veels die afvalstoffen helpen verwijderen uit het darmstelsel.